تاریخ: پنجشنبه 20 اسفند 1388 - 19:17 عنوان: این هم متن ترانه ی (سلطان مشکی)!!!kin
سلام دوستان خوبید؟ با اینکه سایت فیلتر شده و تعداد کاربرا کم شده ولی چون قول داده بودم که متن ترانه سلطان مشکی رو پنج شنبه براتون بذارم تایپکش الان براتون گذاشتم امیدوارم خوشتون بیاد!!!
این ترانه رو تقدیم میکنم به سلطان مشکی رضاصادقی و تمام دوستان و هواداران مشکی پوش خودم .(راستی نظر یادتون نره)
اسم ترانه:سلطان مشکی
الان همه میدونن مشکی رنگه عاشقاست...تو دنیایه رنگ عشق مشکی رنگ آشناست
خیلیا خواستن بیان مشکی رو تخریب کنن...باگفته های بیجا جاشون و تثبیت کنن
اما دیگه بعیده چون مشکی سلطان داره...یه سلطان مهربون که کلی وجدان داره
حالا بیاین باز بگین که مشکی رنگه عشق نیست...اصلا بگید دو دوتا جوابشم بگید بیست
سلطان میاد میخونه دلم برات تنگ شده...منم میگم بی مشکی دنیا چه بی رنگ شده
سلطان برام عزیزه تو قلبه من می مونه...می خوام دنیا نباشه اگه سلطان نخونه
این و گفتم بدونید که مشکی ادعا نیست...مشکی تمامه عشقه مشکی زندگانیست
این و برای سلطانه رنگه مشکی نوشتم...وقتی سلطان می خونه دنیا میشه بهشتم
مرسی از اینکه خوندید.
این ترانه برای توصیف رنگه مشکی و سلطان رضاصادقی بسیار کمه اما تنها کاری بود که از دستم بر میومد امیدوارم لذت برده باشید.
مشکی رنگه عشقه پس مشکی بمونید. _________________ من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافه ام ...بشینم یه گوشه دنج موهای تورو ببافم (عسل بانوی خودم)
(استاد سیاوش قمیشی)
عضو شده در: 11 مهر 1388 پست: 5491 محل سکونت: تهران
تاریخ: پنجشنبه 20 اسفند 1388 - 19:18 عنوان:
مرسی عزیز....
فدات _________________ تو را به دادگاه خواهند کشید
شاید به حبس ابد محکوم شوی
جزئیات خیانت معلوم نیست
اما اثر انگشتت را روی قلبی شکسته یافته اند
مرسی مصطفی جان
خیلی ممنونتم _________________ من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافه ام ...بشینم یه گوشه دنج موهای تورو ببافم (عسل بانوی خودم)
(استاد سیاوش قمیشی)
داداش سعيد فقط ميتونم بگم بي نظير بود
واقعا جاي تشكر داشت
اين عشق واقعي به سلطان رو ميرسونه
خدايي نميدوني چقدر لذت بردم
ممنون
مرسی داداش امیر سالاری داداشی _________________ من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافه ام ...بشینم یه گوشه دنج موهای تورو ببافم (عسل بانوی خودم)
(استاد سیاوش قمیشی)
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید